tisdag 1 september 2009

Mitt halsband!


Det här halsbandet (det stora) har jag köpt på rea när det var halva priset. Det är av märket Rebecca -made in Italy. Jag älskar det! Det mindre halsbandet fick jag i morgongåva av min man när vi gifte oss. Det är Efva Attling och det står "from here to eternity" på det... Imorgon åker jag tillbaka till Övik. Känns både jobbigt och väldigt roligt och spännande! Vad ska ni göra i veckan?

12 kommentarer:

Jess sa...

Fina halsband!
Jag ska jobba...

Petra sa...

Vilka fina halsband.

Jess sa...

Tack för komplimangen angående min header!

Anci sa...

Snyggt halsband ! Jag har mailat till dig.

Kram
Anci

Bjelfen sa...

Lycka till i Ö-vik!! Ska bli spännande att höra hur det var sen :-)

MAJA: Style & Life by Leia sa...

Hoppas det kommer kännas super i ö-vik!!!!

Hihi....jadu recept kommer....ska bara modifiera det och skriva vilka miistag man ska undvika att göra.....nu när jag ändå gjort dem:)

Kramar

VITA NYANSER sa...

Vad kul att läsa något så kul, vet ju inte riktigt vad det innebär, men det låter kul. Jag ska gå en fotokurs här snart, vore så himla kul att kunna ha lite foto med barnen i skolan, det skulle de nog gilla = ). Jag har 3:or, de kan ju lära sig lite och få en del fina bilder.

Fina halsband!

Kram L-L

Ellinor sa...

Jätte fina halsband och vad fina de blev tillsammans!
Min vecka är ganska fullspäckad. Till största delen skolarbete och föreläsningar med sedan blir det firmafest, födelsedagskalas, besök av vänner och mässbesök.
Kram

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Tack vännen!
Så fina halsband!
Ha det bra i Övik!
kram
nina

Elisa Day sa...

Jag är trög. Vad ska du göra i ö-vik? är det kursen?

Anonym sa...

Hej!! Fina halsband! Övik var verkligen en fin stad...trodde inte det när jag åkte dit i regn och rusk..trodde aldrig jag skulle komma fram heller...:-) Men efter regn kom solsken, hihi finns ju tom Waynes där!! Haha...

MAJA: Style & Life by Leia sa...

Visst finns det mycket fina saker i affärerna just nu....men nä...det råder stopp här med. Känns dessutom rätt onödigt att handla något till hemmet när vi ändå flyttar till nytt snart....då väntar både jag och plånboken hellre en stund till.

kramar