måndag 7 september 2009

Min arbetsplats

Här sitter jag och jobbar nu mer. Då jag pluggar.. Jag känner mig redan lite stressad då jag jobbar på skolan också och inte riktigt hunnit med att strukturera upp mina studier! Men det ska nog gå bra. Av någon anledning lyckades jag ta på mig extrajobb imorgon också, vilket gör mig lite stressad.


5 kommentarer:

Jess sa...

Du har i alla fall en trevlig arbetsplats där du får försöka stressa ner lite!

Anci sa...

Hej !
Ta det lugnt !! Så mycket du kan i alla fall.
Du har en fin arbetsplats, tycker jag.

Kram
Anci

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Tack för dina ord! Gillar verkligen mitt matbord! Älskar att måla även om det inte är tavlor längre så är det ändå en pensel jag håller i!

Oj, du får inte ta på dig för mycket! Strukturera först så du inte blir allt för stressad. Vet att det lätt kan hända men vi måste lära oss att säga nej ibland också. Va rädd om dig! Mysig arbetsplats,det är ju viktigt med harmonisk miljö, vilket du inte har nåt problem att skapa fram:P

Vilka söta blusar du har köpt, på H&M ja dem börjar ta in det gamla stilen, lite kul och se hur det sprider sig mer å mer!

Många kramisar Elin

Bjelfen sa...

Lyxigt fint kontor!!

Ellinor sa...

Du har i alla fall en väldigt fin arbetsplats, vilket jag tror är väldigt viktigt för att hitta både motivation och ro. Själv borde jag komma på en bättre lösning än köksbordet :P
Kram