fredag 21 augusti 2009

Friskare nu


Nu börjar min förkylning ge med sig.. Jag har varit rätt hängig! På måndag börjar jag jobba. Jag ska jobba 50% till att börja med så får vi se hur det funkar när man ska plugga på helfart samtidigt. Nu ska jag ut och ta en promenad i det sköna vädret! Vad gör ni en dag som denna?

6 kommentarer:

Anci sa...

Hej !
Skönt att du mår bättre.
Du får berätta hur det går med jobb & studier.

Jag faller handlöst för Melker och den rasen. De verkar jättesöta och om jag ska ha fler katter i framtiden kan jag tänka mig en liten sötnos av rasen Devon Rex !

Ha en skön helg !

Kram

Jess sa...

Jag har just målat lister i kök och hall!

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hallå, vad bra att du är på bättringsväg men ta det lugnt så förskylningen hinner försvinna helt! Det kommer bli mycket att både jobba å plugga heltid. Hoppas att det ska gå bra!

Kramar Elin

Katta sa...

Aha!!! Så det är en Rex du har. Visste inte att de var allergivänliga och den sibiriska långhåriga kände jag inte till alls.Hade en långhårig blandras som min sambo tålde hyfsat bra men korthåriga katter tål han inte alls jag har även haft släktingar som tålde min långhåring men inte andra katter så det där är intressant. Låter kul med att han är så social din Melker min Zorro var det med, så otroligt speciell och personlig och social det är ju det som är det roliga med dem kan ju inte vara så kul om de bara vill vara för sig själv. Har faktiskt aldrig träffat nån som har lockig katt men de är ju söta :) Kram Katta (känns lite fånigt att kalla sig Katta när man snackar katt men är man döpt till Katarina så vad ska man göra :)?)

Mitt smultronställe sa...

Hej!!

Skönt att du börjar bli bättre.

Jag har varit på min auktion, har inte varit på någon auktion på 10 år...

Ha det gott i helgen, kram Camilla.

becca sa...

Vad bra att du känner dig piggare.

Tack för alla katt tips, men jag tror att vi kör med fogskum ett tag ialla fall =), M ska lägga nytt golv under trappen det är mest där dom kommer in (tror jag).

Härligt med promenad, dom blir inte så långa med två barn, så idag tog vi bilen till samhället och gick ner till godisaffären ( ca15 min enkel väg) och köpte lördagsgodis.

Ha en bra helg, kram Rebecca.