torsdag 23 juli 2009

Hejdå tapet och välkommen till enfärgat!


Nu ska jag måla det sista i gästrummet! Tapeterna som jag tapetserade innan vi flyttade in var några jag köpt på rea och egentligen tycker är jättefina. Men det passar inte i vårt gamla hus och till vår stil.. Så jag kunde helt enkelt inte komma på hur jag ville ha det i gästrummet för än jag tänkte om och föreställde mig det enfärgat i antikvitt.. Lite knäppt, jag vet! :)

10 kommentarer:

Jess sa...

Ser att flitens lampa lyser här! Det är roligt att att förändra och förnya hemma! Vilket fint fågelbad du har, är själv på jakt efter ett men inte hittat något som jag vill ha än. Ha det bra!

Katta sa...

Tapeten är jättefin men sen ska ju rätt känsla i bostaden finnas där med så jag förstår dej. Gillar verkligen din fina asiatiska skänk i förra inlägget är supersnygg. Kram Katta

Anonym sa...

Hej!
Tack för besöket! Vilken fin jordnära blogg du har. Har läst lite här och där nu och om lille Ture. Förstår att du är ledsen fortfarande, själv blir jag fortfarande tårögd över min förra vovve som har varit död i över tjugo år!
Kinaskåp är så fina, jag själv drömmer om en sån där stor som man kan ha teven i, men pengarna saknas.
Ha det gott!
Hulda

promenader på landet sa...

Jättefin tapet! Alltid kul att göra om hemma och få fint! Ha det så bra! Kram från Maria

VITA NYANSER sa...

Tack goa för din fina kommentar hos mig! Vad kul att måla om och fixa som man vill, det tar ett tag att bo in sig. Vi har först nu fått till det hemma hos oss, efter 2 år, ändå var det totalrenoverat här, men man vill göra SITT och sätta sin egen prägel på det. Möbeler in och ut, hit och dit och äntligen är det så gott som alla möbler på rätt plats = ).

Lycka till med att bearbeta pappsen i stugan = ).

Kram L-L

Lönnen 13 sa...

Det där blir nog fint det,tapeten var också fin men man måste ju göra om det till det man själv känner att man trivs med.
Kram Anneli

Emelie sa...

Jag förstår dig, verkligen, vitt, vitt, vitt, finns det något bättre och mer rätt?

anna sa...

Jag tyckte att din tapet var himla fin.

Men håller med, det ska kännas bra för en själv.

anna

Anci sa...

Ni har det nog jättefint hemma snart :) Och du är duktig på att blogga också.

Stor kram

Elisa Day sa...

Synd att pionerna var slut. Jag har två pioner på stugan, dom verkar inte trivas alls så jag försöker hitta någon som kan ta dom. Dom gillar inte blåsten från havet. Så du hade kunnat få dom! Kram