fredag 8 januari 2010

Middagstips!


Igår gjorde jag min favoritmat. Flygande Jacob. Fast jag brukar göra den lite "nyttigare" genom att slänga in färdigkokta linser. Det smakar ingenting extra men gör den lite mer matigare.
man kan även byta ut grädden mot matlagningsyoghurt om man vill ha den lite fettsnålare.

Det blir supergott! testa! :-)

Linser funkar för övrigt utmärkt att slänga in i grytor eller köttfärssås exempelvis, blir lite extra fibrer men ingen stor smakförändring!

4 kommentarer:

Ellinor sa...

Som vegetarian så äter jag varken kött, kyckling eller fisk, så mycket linser och bönor blir det när jag lagar mat. Både gott, nyttigt och matigt :)

Kram

Jess sa...

Gott!
Snygg klänning du hade!

Anci sa...

Tack för tipset ! Ja, nu börjar jag bli lite hungrig.

Kram
Anci

MAJA: Style & Life by Leia sa...

hehe....oftast äter jag ju inte kyckling men när jag gjort flygande jacob så byter jag ut hälften av grädden, tar bort bananerna, har i soltorkade tomater och byter ut jordnötterna mot cashewnötter....undrar om man fortf kan kalla det flygande jacob då;)?

kramar