måndag 23 augusti 2010

Knata iväg på jobbet...

Nu är det dags att knata iväg på jobbet och fixa lite inför arbetsveckan och kommande lektioner! :-)

Det är många nya som läser min blogg nu och jag tänke jag kunde svara på några frågor som jag fått eller räta ut några frågetecken... ;-)

Först och främst så är det nu snart tre år sedan vår goa katt Ture for till himlen! VI hade både han och Melker, men efter att en katt kommit in via altandörren (våra är innekatter) så blev det bråk mellan mina katter (då Ture inte var kastrerad än!). Vi kämpade i ungefär 1,5 år för at få dem att gå ihop igen, men måga utekatter ställde till det för oss då de var och kissade på vår dörr etc... Ture fixade inte det och fick spel varje gång vi öppnade ytterdörren så länge Melker, som var ett år äldre, fanns inom synhåll.
Ture fick flytta till en fin vän som verkligen älskade honom! Tyvärr så åt lilla vännen en gummisnodd och låg på intensiven i flera dagar innan han somnade in. Tarmarna var för trasiga och kroppen orkade inte mer.
Han var en sådan personlighet, öppnade dörrar, skåp och hittade på massor med saker, han lämnade verkligen efter sig ett stort tomrum hos alla som kände honom.

Sen var det någon som undrade vad jag gick för utbildning... Jag är utbildad grundskollärare med bild och svenska sedan förut. Den utbidning jag går nu heter Grafisk produktionsledare med inriktning digitalt tryck. Hur kul som helst! Den är tvåårig och jag har gått ett år samtidigt som jag jobbar ca 60% som lärare.

Har ni några fler frågor? Eller har jag missat nåt?



5 kommentarer:

Elisa Day sa...

Jag träffade aldrig Melker, men han låter som en underbar katt med stor personlighet. Han sitter säkert någonstans och följer vad ni gör. Kram

iLLi sa...

Melker finns som tur är kvar ännu! :-) <3 Det är bara Ture som fattas mig!

Kram

Elisa Day sa...

Förlåt så mycket! Jag är hopplös på att komma ihåg namn! Menade Ture. Vet att Melker mår bra och håller dig sällskap. Kram

iLLi sa...

Ingen fara! Jag förstod nästan att du skrev fel... Vet ju att du har koll på kissen min... ;-)

KRam

♥ Carina ♥ sa...

Vad ledsamt med Ture...men han har det nog bra i katthimlen.
Kul att få veta lite om vad du pysslar med.
Det låter som en rolig utbildning :)
Kramen