söndag 9 maj 2010

Helgen och renovering


Hej hopp!
Hoppas ni haft en härlig helg... Det har jag haft. Solen har lyst på oss och snön på gården har börjat smälta liiite! (alldeles för lite dock, allt är en månad försenat här... Så det där med växthuseffekten synar jag nog...)

Men i veckan har vi fixat lite i garderoben!! :-D
Älskling satte dit dörren som ska gå mellan sovrummet och vår klädkammare! Vi har målat väggarna ett varv och även golvet ett varv. Nu ska taket målas vitt något varv, ett lager till på väggarna och en fondvägg ska tapetseras dit. Sen är det bara att slänga in garderobsinredningen!

Efter det blir det att ta tag i sovrummet (som ni ser bakom i lila (det ska INTE vara lila, utan ett par UNDERBARA DYRA tapeter som ligger och väntar på att få komma upp någon gång!).

Allt går i snigelfart just nu, men jag antar att det gör det när man renoverat nästan ett helt hus, in och utvändigt på nästan tre månader. Energin är lite slut nu. Men jag längtar så mycket till vi har garderoben och sovrummet klart! Då är alla rum som de ska! :-)

2 kommentarer:

Ellinor sa...

Det tar verkligen på krafterna att renovera så mycket och intensivt. Men samtidigt vill man att det ska bli klart och man känner sig alltid så nöjd efteråt.
Hoppas du får en bra vecka.
Kram

Elisa Day sa...

Vad spännande, blir säkert jättesnyggt! Förstår verkligen att krafterna tar slut efter ha renoverat så där mycket på kort tid. Kram