lördag 10 maj 2008

Målarfärg mm

Nu har jag målat listerna i taket igen... ett sista varv... Vi har även målat dörrarna nere vita. (de var någon hemsk grön-grå färg innan). En dörr är kvar, men den får jag ta imorgon. Är så himla trött idag, kanske det är för att jag gått och dragit på mig en förkylning igen!?
Nere, blir det vitt, ljusgrått och en ljusgrönaktig färg som är helt underbar! Den färgen kommer att vara i köket och vardagsrummet, medans gästrummet blir ljusgrått (dock inte någon tung grå färg som det var innan i hela nedervåningen, bara ljusa luftiga färger!).
Köket blir vita bänkskivor och luckor i ask som är vitlaserade! Vi ska även ha vita vitvaror eftersom vi känner att rostfritt är lite uttjatat och jag tror faktiskt att vitt är på väg tillbaka! Dessutom passar det till vår vita bänkskiva!
Stuckaturen har också kommit och ska sättas upp! Det kommer att bli jättefint!
Sedan ska vi sätta upp den nya "badrumsinredningen" och duschdörrarna nere! Det kommer att bli jättefräscht!

Vi har inte börjat på övervåningen än, men där ska en vägg rivas och en gipsvägg sättas upp (samt köket tas bort) så vi får ett större sovrum och en "walk in closet". Sedan är det bara slipa golv (ska lejas bort) och måla och tapetsera där.

Nere är det nästan bara golvslipning och tapetseringen kvar!

Men allt kommer att ta sin tid! Nu åker vi ju till Alanya på onsdag och laddar upp för i sommar då vi ska tokjobba med huset!

2 kommentarer:

Joanna sa...

det ska bli så spännande att se huset när det är klart.
hoppas vi kan komma upp någon gång och kolla in live.

ha så skönt på semestern, hade gärna följt med på lite sol och slapp.

iLLi sa...

ja, det ar HELT UNDERBART att vara har... Det som ar roligt ocksa ar ju att det ar sa bra shopping!! ;-)
Ni ar valkomna sen att halsa pa ı huset!